Rijschool Hilversum

10 rijlessen van 75 minuten voor € 500,-
 

Rijschool Hilversum

Op zoek naar een rijschool in Hilversum? Dan bent u bij Rijschool Hilversum – Bert Vuijst aan het juiste adres. Kwalitatief hoogwaardige rijlessen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere leerling persoonlijke aandacht verdient. Op basis van wat zij nodig hebben kijken we naar een passende oplossing.

Tijdens de lessen nemen we dan ook de tijd om alles goed te bespreken en alle onderdelen van het autorijden zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Dit maakt Bert Vuijst een unieke rijschool in Hilversum. Wij vinden de persoonlijke aandacht zo belangrijk dat u niet met andere leerlingen een auto moet delen. Bij onze rijschool in Hilversum hoef je geen andere mensen thuis te brengen of op te halen. Ook zal iemand anders jou nooit thuis hoeven afzetten. Je bent de volle tijd van de les zelf aan het rijden, zodat alle aandacht naar jou uitgaat.

Mogelijkheden Rijschool Hilversum – Bert Vuijst

Rijschool Hilversum – Bert Vuijst biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van rijlessen. Zo is het mogelijk om een pakket te kiezen van bijvoorbeeld 10 lessen. Ook kunt u kiezen voor afzonderlijke lessen met een vast tarief per 75 minuten. Klik hier voor alle prijzen.

Angst om te rijden?

Bent u al in het bezit van een rijbewijs, maar durft u niet meer de weg op? Ook dan kunt u bij Bert Vuijst in de auto stappen. Het is erg vervelend om met angst de weg op te gaan, dus een steuntje in de rug kan helpen om de angst te overwinnen.

Speciale benadering nodig?

Het kan zijn dat er mensen zijn die bijvoorbeeld autistisch zijn. Het kan zijn dat dit een rijschool afschrikt. Maar geen zorgen, bij Bert Vuijst rijschool Hilversum kun je gewoon terecht wanneer je bijvoorbeeld autisme, asperger of PDD-NOS hebt. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat een medisch specialist de rijgeschiktheid moet beoordelen. Indien dit allemaal in orde is, kunt u bij ons aan de slag met rijles!

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bert Vuijst door dit formulier in te vullen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@bertvuijst.nl of bellen naar 035 685 26 37 of 06 333 38 31 

 

Autorijschool Bert Vuijst

Rijschool  Bert Vuijst
Larenseweg 72
1222 HK Hilversum

035 – 685 26 37
06 – 5333 38 31
info@bertvuijst.nl

K.v.K Handelsregisternr: 32039277
Rijschool CBR registratie nr: 3238F1

Waarom Bert Vuijst

  • Bepaal je eigen tempo
  • LOSSE LESSEN EN AANTREKKELIJK PAKKET
  • Lessen vanaf 16,5 jaar
  • Nooit iemand van of naar huis te brengen
  • Geen andere leerlingen in de auto
  • BOVAG lidmaatschap
  • Lessen op tijden dat het jou uitkomt
  • Lessen ook op zaterdag
  • Altijd dezelfde instructeur
Ik vind het een hele fijne rijschool, Bert neemt de tijd voor je!
Daphne

Leerling van Autorijschool Bert Vuijst

Neem contact op

Wil je meer weten over ons complete lesprogramma? Of heb je een andere vraag?

Neem gerust contact op met Rijschool Bert Vuijst

Rijschool  Bert Vuijst
Larenseweg 72
1222 HK Hilversum

035 - 685 26 37
06 - 5333 38 31

info@bertvuijst.nl

K.v.K Handelsregisternr: 32039277

Rijschool CBR registratie nr: 3238F1